De Boer Transport Menaldum
De Boer Transport Menaldum
Bellen
Mailen
Route
Facebook
Bellen
Mailen
Route
Facebook

Over ons

Al meer dan 90 jaar is De Boer Internationaal Transport & Warehousing een begrip in Menaldum (Friesland) en ver daarbuiten. Als familiebedrijf staan wij dicht bij de klant.

Wij doen niets liever dan u te helpen met uw logistieke proces door onze:
  • flexibele opstelling
  • korte communicatielijnen
  • goed opgeleide Nederlandstalige beroepschauffeurs (allen in bezit van basiskwalificatiecode 95)
  • heldere communicatie, waarbij het belang van u als klant centraal staat
Kortom: De Boer Internationaal Transport & Warehousing biedt u de voordelen van een klein bedrijf: flexibel en persoonlijk.

Logistieke rust
Wij kijken naar wat u als klant nodig hebt. Niet alleen vervoeren we van A naar B, we nemen ook de zorg voor uw logistiek probleem van u over, met de juiste aanpak en maatwerkoplossingen. Dat is onze toegevoegde waarde: van transport, distributie en warehousing tot het voeren van uw voorraadbeheer.
Daarmee creëren wij bij u logistieke rust.

Duurzaam
Ons wagenpark bestaat zowel uit vrachtauto’s die voldoen aan de Euro 5 als aan de strengere Euro 6 milieunorm. Daarnaast onderschrijven wij het ‘groene streven’ in de vervoerswereld door deelname aan de proef met het zgn. “fuel-blend”. Dit is een techniek waarbij de auto’s rijden op 30% LPG en 70% diesel. Niet alleen wordt de uitstoot hierdoor minder, ook de kilometerprijs is lager. Zo is duurzaam rijden goed voor ons allemaal.

Leerbedrijf
Om ook in de toekomst verzekerd te zijn van vakbekwame werknemers, stimuleren wij de instroom van nieuw talent in de transport en logistiek. Wij doen dit door het bieden van een goede leerwerkplek. Wij zijn dan ook een erkend leerbedrijf van het VTL Kenniscentrum.

Selfsupporting
Ons modern, duurzaam wagenpark en een eigen garage zorgen voor hoge bedrijfszekerheid. Als het moet ook ’s nachts of in het weekend; wij doen er alles aan om uw opdracht snel en correct uit te voeren.

© 2024 De Boer Int. Transport - Ontwerp Groenewold - Techniek SkarWeb