De Boer Transport Menaldum
De Boer Transport Menaldum
Bellen
Mailen
Route
Facebook
Bellen
Mailen
Route
Facebook

Transport en distributie

DB Internationaal Transport & Warehousing verzorgt al jaren nationale en internationale transporten. Dagelijks vertrekken een 20-tal vrachtwagens met onze enthousiaste chauffeurs van en naar diverse bestemmingen, in Nederland en in geheel Europa.

Transport van A naar B
Onze chauffeurs zorgen voor een vlotte afwikkeling van uw zending; zowel deelvrachten als complete ladingen worden binnen 24 uur op de plaats van bestemming afgeleverd. DB Internationaal Transport & Warehousing is thuis in geheel West-Europa, maar onze focus ligt op Nederland, België, Noord-Frankrijk en Duitsland.

Food en non-food
Wij vervoeren goederen voor een groot aantal toonaangevende bedrijven in diverse sectoren, zowel food als non-food:
 • Food (o.a. zout, melkpoeder)
 • Non-food (o.a. glijbanen, staal, haardhout)
 • Agrarisch (o.a. aardappelen, uien)
 • Grondstoffen (o.a. big bags recycled plastic, plastic granulaat)
 • Dierlijke bijproducten (o.a. wol)
 • Afval (plastics)
Vergunningen
DB Internationaal Transport&Warehousing is in het bezit van de vereiste vergunningen voor het vervoeren van bedrijfsafvalstoffen in binnen-en buitenland alsmede voor het vervoer van zgn. dierlijke bijproducten.

Veelzijdig vervoer
Onze trailers zijn geschikt voor zijlading, bovenlading en achterlading en kunnen daarmee worden ingezet voor veelzijdig vervoer:
 • Blokpallets 100x120
 • Europallets 80x120
Track & trace
Door een eigen track & trace systeem hebt u voortdurend zicht op onze wagens en zijn uw artikelen, orders en vrachten op elk moment te traceren. Deze real-time informatie garandeert transparante communicatie.

Uitbesteden eigen vervoer: voordelig
Wist u dat het uitbesteden van uw logistieke processen voordelig(er) kan zijn? U bespaart niet alleen op uw eigen wagenpark, u hoeft ook niet meer te investeren in magazijn en personeel. Wij ontzorgen u ook dáárin, dat geeft u een hoop rust.
En u kunt weer verder met datgene waar ú goed in bent.
Informeer eens naar de mogelijkheden wat wij voor u kunnen betekenen.

Logistiek probleem?
Hebt u een vracht met afwijkende maten of vormen of anderszins een logistiek probleem? Leg het ons voor, er is meer mogelijk dan u denkt.

Afvaltransport
DB Internationaal Transport & Warehousing is gespecialiseerd in het transport van afval. Wij beschikken over de benodigde vergunningen voor (grote) afvaltransporten zoals bijvoorbeeld bulktransport naar recyclinginstallaties, bewerkers en eindverwerkers. Dagelijks vervoeren wij afval van en naar Frankrijk, België, Duitsland en Nederland. Door ons dicht en betrouwbaar netwerk, ligt het aantal beladen kilometers hoog, wat kan leiden tot een lagere kostprijs.
Wilt u uw afvaltransport door ons laten vervoeren?
Belt u ons gerust, wij zijn u graag van dienst.

Distributie
Morgen op bestemming, met minder transport. Vandaag bij u geladen en de volgende dag bij uw klant. Hoe we distributie-op-maat mogelijk maken? Door slim samen te werken. Een groot distributienetwerk zorgt er voor dat DB Internationaal Transport & Warehousing distributievervoer-op-maat regelt. In samenwerking met onze partners vervoeren wij goederen in Nederland, België, Noord-Frankrijk, Duitsland; van pallet tot pakket, wij staan voor u paraat.

Onze distributie omvat:
 • 24-uurs distributie door heel Nederland, België, Noord-Frankrijk en Duitsland
 • Distributie van stukgoederen
 • Verzorging van alle benodigde documenten
 • Spoedleveringen
 • Track en trace
Expeditie
Via onze partners in Engeland, Oost-Frankrijk en Scandinavië treden wij op als logistiek tussenpersoon. Door ons netwerk zijn wij in staat scherp geprijsde en efficiënte vervoerstrajecten te regelen. Met heldere afspraken organiseren wij het vervoer van deur tot deur.

Express diensten
Soms heeft uw zending de nodige haast. Met citytrailer of bestelbusje, wij bezorgen spoedleveringen door heel Europa. Wij zijn flexibel, altijd bereikbaar en kunnen á la minute bijsturen waar en wanneer dit nodig is.

Bel ons, wij staan voor u klaar!
Bel ons, wij staan voor u klaar!
© 2024 De Boer Int. Transport - Ontwerp Groenewold - Techniek SkarWeb