De Boer Transport Menaldum
De Boer Transport Menaldum
Bellen
Mailen
Route
Facebook
Bellen
Mailen
Route
Facebook

Warehousing

Service in één opslag.

Wilt u niet in ruimte en magazijnpersoneel investeren?
Dan kunt u bij DB Internationaal Transport & Warehousing uw goederen tijdelijk op of overslaan. Wij beschikken over 6000m2 magazijn, dat wij flexibel kunnen verhuren. Voor grote of kleine partijen, per pallet of per m2, voor lange of kortere tijd, wij helpen u verder.

Waarom warehousing?
Door gebruik te maken van warehousing bij DB Internationaal Transport&Warehousing in Menaldum kunt u uw magazijn-en voorraadkosten aanzienlijk beperken. U hoeft immers niet zelf te investeren in dure distributiemagazijnen en u hebt geen magazijnpersoneel nodig. U kunt zich blijven richten op uw primair bedrijfsproces, wij regelen de rest: op-en overslag, distributie en voorraadbeheer.

Warehouse Management Systeem
Ook kunnen wij vanuit ons magazijn uw distributie-en voorraadbeheer verzorgen.
Met behulp van een slim online voorraadsysteem (Warehouse Management Systeem-WMS) kunt u zelf te allen tijde uw voorraden raadplegen en bijhouden. Ook hebt u de beschikking over een eigen ingangscontrole om aantal, soort en kwaliteit van uw opslag te verifiëren.

Flexibel, gemakkelijk én voordelig
Bij DB Internationaal Transport & Warehousing zijn wij flexibel: u kunt de magazijnruimte huren die u voor korte of langere tijd nodig heeft.
Onze warehousing in het kort:
  • Orderpicking
  • Gereedmaken voor vervoer
  • Aanleveren benodigde vervoersdocumenten
  • Inpakken, ompakken, stickeren
  • Online voorraadsysteem
  • Bemonsteringen
  • Opslag volgens SKAL-certificering
  • Snelle pendeldiensten
Indien nodig, zijn wij met DB Warehousing uw logistieke partner in uw gehele bedrijfsproces: van grondstoffen tot halffabrikaat én eindproduct.
Uw voordeel? U kunt uw focus op uw core-business verhogen!

Geografisch gunstig
Door onze ligging aan de A31 en de nieuwe Haak-om-Leeuwarden bieden wij u ook geografisch een gunstige uitvalsbasis. Informeert u eens naar de mogelijkheden, wij denken graag met u mee.

Bel ons, wij staan voor u klaar!
Bel ons, wij staan voor u klaar!
© 2024 De Boer Int. Transport - Ontwerp Groenewold - Techniek SkarWeb